Trainen bij CrossFit 0174

Waarom CrossFit trainen bij CrossFit 0174?

De sfeer is relaxed, geen ego’s en respect voor elkaar! Onze instructeurs zijn er voor iedereen, zijn vriendelijk en helpen je het beste uit je training te halen. Wij houden van leuke trainingen, dus die geven we ook aan onze klanten.

Waarom kies je voor CrossFit 0174?

– Korte, effectieve workouts.
– Geen ego’s
– Laagdrempelig, gezellig en ontspannen sfeer
– Vriendelijke medewerkers en trainers
– Een vaste plek in een groep van maximaal 14 deelnemers
– Bekwame trainers die je constant helpen om beter te worden
– Constante aandacht voor techniek
– Geen saaie apparaten maar functionele training
– Kleinschalig sportcentrum
– Duidelijke en simpele tarieven zonder addertjes onder het gras

Onze trainingen zijn gebaseerd op de principes van functionele training. Er wordt met hoge intensiteit getraind, geschaald naar je eigen kunnen. We hebben 3 enthousiaste, ervaren Level 1 coaches en 5 Functional Training Coaches, en daarnaast hebben onze trainers onder meer opleidingen gedaan op het gebied van Fitness, Strength en Conditioning en Olympisch Gewichtheffen.

20150418_094255

CrossFit 0174 is een volledig ingericht CrossFit / Strength and Conditioning Centrum. Naast een Rigg (Rek waar meerdere mensen tegelijk op kunnen trainen) beschikken we over alle benodigdheden ( touwen, kettlebells, zandzakken, gewichten, tractorbanden, boxjumps en nog veel meer) voor zeer gevarieerde trainingen. Ook kunnen we gebruik maken van onze buitenruimte.
CrossFit 0174 is gelegen in het centrum van Naaldwijk met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. (Albert Hein terrein, Koningstraat).

20150418_102311

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je niet blij met je huidige lifestyle of sportprestaties? Wij bieden je die vooruitgang door je te coachen bij onze intensieve CrossFit Crosstrainingen.
Laat je inspireren door onze trainers en ervaar het zelf.
Durf jij het aan? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende proefles!