Ontmoet de trainers

Wat CrossFit 0174 is dat weet je al: een kleinschalig sportcentrum waar kwaliteit, gezelligheid en hard trainen centraal staat. In een unieke locatie: middenin het centrum van Naaldwijk.

Maar wie zijn de mensen achter CrossFit 0174? De trainers?

Arjan Ruinard

Arjan is samen met Mirjan eigenaar van CrossFit 0174 / Defence Academy. Sinds 1996 al actief in de sport- en fitnessbranche als trainer en van 2001 tot 2007 manager / trainer geweest bij Sportcentrum Kuipers in Alphen aan den Rijn (toen GlobalFit, nu Basic Fit). Natuurlijk diverse diploma’s en opleidingen behaald. In ca. 1988 is hij serieus begonnen met training in diverse vechtsporten en nadat hij zijn trainersdiploma had behaald in 1997 is hij officieel begonnen met Defence Academy. Hier werden (en nog steeds) voornamelijk vechtsporten gegeven.

Naast deze twee bedrijven heeft hij het bedrijf Geweldbeheersing.nl en StrongPt.nl.
Via Geweldbeheersing.nl worden bij o.a. de Nederlandse Spoorwegen geweldtrainingen gegeven. Andere klanten zijn: Dienst Justitiële Inrichtingen, Ziekenhuizen, Scholen voor Cluster 3 en 4 kinderen, Gemeentes etc.

Via StrongPT.nl, een bedrijf in Personal Training worden dagelijks door diverse trainers diverse vormen van Personal Training gegeven. Denk aan Kickboksen, Zelfverdediging en Weerbaarheid, maar ook conditietrainingen, Fitnesstrainingen en Crosstrainingen.

In 2007 / 2008 is hij in aanraking gekomen met functioneel en hoog intensief trainen. Hij heeft een aantal trainersopleidingen gedaan en geeft al sinds 2012 les in deze vorm van Training.

Opleiding in het kort:
– CrossFit Level 2 Coach
– CrossFit Defense Coach
– CrossFit Be Your Own Bodyguard Coach
– Fitnesstrainer A

– SPEAR= Coach onder Tony Blauer
– Personal Defense Readiness Instructeur / Affiliate onder Tony Blauer
– MMA Fitness Trainer
– Combat Wing Chun Kung Fu trainer
– Trainer Olympisch Gewichtheffen
– Etc.

Danielle van Vliet

Hier komt het profiel van Danielle (CrossFit level 1 coach, Fitness Intructeur, MMA Fitness Trainer, FitCombat Trainer, Kids trainer).

Marco Patijn

Hier komt het profiel van Marco (Functional Trainer, FitCombat Trainer, Personal Trainer).

Jeroen Valstar

Hier komt het profiel van Jeroen (Fitness Trainer, Personal Trainer, FitCombat en CrossTraining trainer etc).

Kim Moerman

Hier komt het profiel van Kim (CrossFit level 1 Coach, Functional Trainer, FitCombat Trainer, CrossTraining trainers).

Casper de Groot

Hier komt het profiel van Casper (Functional Trainer, Zelfverdedigingsinstructeur, FitCombat Trainer).

Mirjan Zonneveld

Hier komt het profiel van Mirjan (Functional Trainer, Trainer S.P.E.A.R./Personal Defense Readiness, Kids trainer, MMA Fitness Trainer, FitCombat Trainer etc.).