Ontmoet de trainers

Wat CrossFit 0174 is dat weet je al: een kleinschalig sportcentrum waar kwaliteit, gezelligheid en hard trainen centraal staat. In een unieke locatie: middenin het centrum van Naaldwijk.

Maar wie zijn de mensen achter CrossFit 0174?

Arjan Ruinard

Strong Gym Naaldwijk CrossFitness Arjan
Arjan is samen met Mirjan eigenaar van CrossFit 0174 / Defence Academy. Sinds 1996 al actief in de sport- en fitnessbranche als trainer en van 2001 tot 2007 manager / trainer geweest bij Sportcentrum Kuipers in Alphen aan den Rijn (toen GlobalFit, nu Basic Fit). Natuurlijk diverse diploma’s en opleidingen behaald. In ca. 1988 is hij serieus begonnen met training in diverse vechtsporten en nadat hij zijn trainersdiploma had behaald in 1997 is hij officieel begonnen met Defence Academy. Hier werden (en nog steeds) voornamelijk vechtsporten gegeven.

Naast deze twee bedrijven heeft hij het bedrijf Geweldbeheersing.nl en StrongPt.nl.
Via Geweldbeheersing.nl worden bij o.a. de Nederlandse Spoorwegen geweldtrainingen gegeven. Andere klanten zijn: Dienst Justitiële Inrichtingen, Ziekenhuizen, Scholen voor Cluster 3 en 4 kinderen, Gemeentes etc.

Via StrongPT.nl, een bedrijf in Personal Training worden dagelijks door diverse trainers diverse vormen van Personal Training gegeven. Denk aan Kickboksen, Zelfverdediging en Weerbaarheid, maar ook conditietrainingen, Fitnesstrainingen en Crosstrainingen.

In 2007 / 2008 is hij in aanraking gekomen met functioneel en hoog intensief trainen. Hij heeft een aantal trainersopleidingen gedaan en geeft al sinds 2012 les in deze vorm van Training.

Opleiding in het kort:
– CrossFit Level 2 Coach
– CrossFit Defense Coach
– Fitnesstrainer A
– SPEAR intructeur onder Tony Blauer
– Personal Defense Readiness Instructeur / Affiliate onder Tony Blauer
– MMA Fitness Trainer
– Trainer Olympisch Gewichtheffen
– Etc.

Defence Academy is een officiële affiliate van Tony Blauers S.P.E.A.R. / Personal Defense Readiness programma waar het programma CrossFit Defense op gebaseerd is. Arjan is een officiele CrossFit Defense Trainer. Dit systeem is zelfverdediging in zijn puurste vorm, gebaseerd op meer dan 30 jaar research. S.P.E.A.R. maakt gebruik en is gebaseerd op de menselijke reacties onder stress in relatie tot agressie en geweld. Meer informatie op www.geweldbeheersing.nl.

Mirjan Zonneveld

Strong Gym Naaldwijk Crosstraining Mirjan

 

Hier komt het profiel van Mirjan (Functional Trainer, Trainer Menselijk Verdedigingssysteem / S.P.E.A.R., MMA Fitness Trainer, FitCombat Trainer etc.).

Danielle van Vliet

Strong Gym Naaldwijk Crosstraining Danielle

 

Hier komt het profiel van Danielle (CrossFit level 1 coach, Fitness Intructeur, MMA Fitness Trainer, FitCombat Trainer).

Mike Bos

Strong Gym Naaldwijk Crosstraining Mike

 

Hier komt het profiel van Mike Bos (CrossFit Level 1 coach, Trainer Olympisch Gewichtheffen, MMA Fitness Trainer, FitCombat Trainer).

Casper de Groot

Hier komt het profiel van Casper (Functional Trainer, Zelfverdedigingsinstructeur, FitCombat Trainer).

Marco Patijn

Hier komt het profiel van Marco (Function Trainer, FitCombat Trainer).

Jeroen Valstar

Hier komt het profiel van Jeroen (Fitness Trainer, Personal Trainer etc).

Kim Moerman

Hier komt het profiel van Kim (Functional Trainer, FitCombat Trainer).